Урмо Арива, технически ръководител на Graanul Invest:

Частната фирма AS Graanul Invest започва своята дейност през 2003 г. и се занимава с горско стопанство, развитие на биоенергетика и производство на електроенергия от възобновяеми източници. Фирмата се развива бързо и в момента е най-големият в Европа производител на дървени гранули или пелети. Произвежданият обем е около 2 милиона тона пелети за година.

Обемът и продължителността на сътрудничество между AS Graanul Invest и Addinol наистина са впечатляващи. Ние сме партньори вече почти 8 години. При това Addinol всяка година излиза победител в търга в условията на тясна конкуренция. Това е признание и благодарност от Graanul Invest за качеството на услугите и продуктите на компания Addinol!

Рагнар Тийтер, изпълнителен директор на Kreisi Metall OÜ (Естония):

Фирма Kreisi Metall OU, намираща се в гр. Раквере, е успешно развиваща се, прогресивна и иновативна компания, която произвежда качествени ремаркета за дървени трупи и кранове под търговска марка Vahva Jussi. Продуктът Vahva Jussi е известен като в Естония, така и в чужбина. В техниката Vahva Jussi се използват само висококачествени и иновативни компоненти, като част от тях са смазочните материали на ADDINOL.

Компаниите ADDINOL Lube Oil OU и Kreisi Metall OU започват да си сътрудничат през 2007г., т.е. в началото на производствената дейност на Kreisi Metall. Маслата и смазочните материали, внимателно подбрани в рамките на сътрудничеството, оправдаха избора им през годините. Използването им в техниката Vahva Jussi ни вдъхна увереност, че до крайния потребител достига качествен продукт, от който той ще остане доволен. Смазочните материали на ADDINOL осигуряват дълъг срок на експлоатация и надеждност при експлоатация на детайлите дори и в най-екстремни условия на работа. Когато използваме продукти на ADDINOL, можем да бъдем сигурни, че нашите машини ще работят еднакво добре в различни точки на света. Благодарение на правилно подбраните качествени продукти на ADDINOL не ни се налага да се притесняваме за експлоатационната надеждност на техниката.

Олег Ковалчук, началник на сервизната служба на ООО «Компания ЛАН» (Украйна):

ООО „Компания ЛАН“ е дилър на известните производители на техника Claas, Lemken, WestfaliaSurge, Dammann, Schmotzer, Amazone в западния регион на Украйна. Целта на фирмата е предоставяне на високо качество на гаранционното обслужване, поддръжката и ремонта на машините на своите клиенти.

Успешното сътрудничество с украинската дъщерна фирма на германския производител на смазочни масла ADDINOL датира от 2009 г. Нашата практика показва, че продуктите ADDINOL са висококачествени смазочни материали и ние потвърждаваме, че през времето, през което използвахме смазочните материали на ADDINOL техническите проблеми в нашата работа намаляха с 10-15 %. Също така сме много доволни от това как компанията „Адинол Украйна“ разрешава техническите въпроси. Препоръчваме ADDINOL и като надежден партньор, и като качествени продукти на този бранд!

Огнян Павлов, председател на управлениято на компания „ЗСК Стоманобетон“ EAД (България):

„ЗСК Стоманобетон“ ЕАД е водеща българска компания в строителния сектор, която е специализирана в проектиране, производство и монтаж на стоманобетонни елементи. При производството на продукти от стоманобетон се използват смазочни материали на ADDINOL. Компанията оценява успешно сътрудничество си с дъщерното предприятие ADDINOL в България, чиито надеждни и професионални специалисти оказват съдействие, винаги на най-високо ниво.