Нашата основна компетентност: разработка на клиентски решения

Повече от 80 години ADDINOL разработва и произвежда в седалището си в Германия висококачествени смазочни материали с превъзходни експлоатационни характеристики. Продуктите и иновациите, създадени в резултат на собствени изследвания и разработки, са нашата основна компетентност. Благодарение на опита на нашите химици и инженери, те имат пряко влияние върху функциoнирането и ефективността на смазваните компоненти. Резултатът са авангардни високоефективни смазочни материали, които предлагат добавена стойност на нашите клиенти.

В резултат на дългогодишното сътрудничество с водещи производители на машини и близостта до практическите технически предизвикателства в областта на смазочните материали, ADDINOL се разви като водещ доставчик на смазочни масла и греси с висока ефективност. С повече от 650 различни продукта, ADDINOL предлага ефективни решения за приложение в автомобилната индустрия и промишлеността.

Смазочни материали „Произведено в Германия“ 

Независимо дали става дума за моторни масла за леки или товарни автомобили, индустриални трансмисионни масла, масла за газови двигатели или смазочни материали за турбини – всички продукти на ADDINOL се произвеждат, пълнят, опаковат, складират и експедират по целия свят от завода на компанията, намиращ се в едно от най-големите средища на химическата инустрия – Leuna, Средна Германия. В един от най-модерните в Европа заводи за смазочни масла ADDINOL произвежда качествени смазочни материали с етикета „Произведено в Германия“.

Произведени в Германия – използвани по цял свят

Смазочните материали на ADDINOL се продават в над 90 страни по целия свят чрез първокласна мрежа от партньори. Благодарение на цялостното обучение и техническата поддръжка нашите международни експерти винаги са в крак с най-новото, като оказват подкрепа на клиентите на ADDINOL по цял свят – от избора на продукт и начина на използване до обслужването.

ADDINOL Lube Oil GmbH е едно от малкото, независими от концерните, средни предприятия, развиващо дейност в областта на производството на минерални масла, което присъства чрез търговски представителства и дистрибутори на всички континенти. Освен седалището и производствената база в химическия завод в Leuna компанията разполага и с дванадесет собствени търговски филиала по целия свят. Един от тях се намира в България.