Високоефективни смазочни материали – ADDINOL

Всички те са структурни елементи, използващи съвременни технологии на най-високо ниво. Разработени с нашето ноу-хау и в тясно сътрудничество с водещи международни производители на оригинално оборудване, те са съобразени с най-новите технологии и изискванията на нашите клиенти. ADDINOL предлага над 650 смазочни продукта за автомобили и приложение в индустрията.

В автомобилния сектор продуктовата гама включва моторни масла (за леки автомобили, камиони и мотоциклети), автомобилни трансмисионни масла и автомобилни функционални течности, както и универсални тракторни масла, течности за автоматични предавателни кутии и смазочни материали за морски и железопътни превозни средства. В сектора на промишлеността ADDINOL предлага широка продуктова гама – от масла за газови двигатели, промишлени трансмисионни масла, верижни масла и смазочни материали за хранително-вкусовата промишленост през турбинни масла, хидравлични течности и формовъчни масла до спрейове, греси и компресорни масла.

Нашите високоефективни смазочни материали се разработват и произвеждат от 1936 година в Leuna, Германия, и се доставят и предлагат по целия свят с качество „Произведено в Германия“.