Новото многофункционално масло ADDINOL UTTO Plus е идеалното допълнение към нашите изпитани и доказани многоцелеви трактори масла в гамата ADDINOL UTTO (Universal Tractor Transmission Oil).
То се характеризира с най-доброто вискозитет-температура поведение и е предназначено за използване при ниски температури. ADDINOL UTTO Plus осигурява трансмисията, хидравликата, диференциалите, мокрите спирачки и съединителите на тракторите. В допълнение към това то може да бъде приложено в крайните задвижвания със и без ограничено приплъзване.

Новото многофункционално трансмисионното масло с клас по SAE съответно 5W-30 или 75W-80 се базира на балансирана комбинация от полусинтетични базови компоненти от висок клас и мощни добавки. То може да се прилага през цялата година и постига надеждно поведение на хидравличния блок и предаването при ниски външни температури. Трансмисиите, хидравликата и крайните задвижвания са надеждно защитени срещу износване, а образуването на утайки и лепкави подобни на лак остатъци се предотвратява ефективно. Най-висока стабилност се осигурява както при големи натоварвания, така и за дълги периоди. ADDINOL UTTO Plus ефективно предпазва от подхлъзване и залепване на мокрите спирачки и съединители и постига най-дългия работен живот благодарение на отлична устойчивост на стареене.