Биогаз Европа

29.01.2020 – 30.01.2020
Изложбен парк Нант
Палата B34
Parc des Expositions Route de Saint-Joseph de Porterie 44300 Nantes, France

www.biogaz-europe.com

“Biogaz Europe” е ключова международна изложба за темата биогаз. Панаирът събира представители от целия сектор на 29 и 30 януари 2020 г. в изложбения парк в Нант, Франция!

Значимо събитие за ADDINOL Lube Oil France SAS и широката гама смазочни масла за двигатели на когенерационни инсталации работещи на биогаз. С експертни познания директно от производителя, инженерите на ADDINOL консултират земеделски производители, предприятия за комунални услуги, собственици и оператори по теми като удължаване на експлоатационния живот, съгласуваност с изискванията на производителя на двигателя, моторни масла с високо и ниско съдържание на пепел и услугата за анализ на ADDINOL.

Цялостна сигурност за инсталации за биогаз

С над 650 високоефективни смазочни продукта, ADDINOL предоставя оптимално решение дори за най-големите предизвикателства за смазване. В допълнение към маслата за газови двигателни ADDINOL предлага широка гама от охлаждащи течности, редукторни и компресорни масла, греси, пасти и спрейове.

Приспособени към сложните технически изисквания, маслата за газовите двигателни отдавна са се превърнали в съществен конструктивен елемент. Научете повече за правилната смазочна течност за вашата биогаз инсталация в Grand Palais, щанд B34 – за безопасна и стабилна работа.