Посетете ни на място за срещи номер едно за сектора на вятърната енергия! Научете всичко за нашите иновативни смазочни материали с висока производителност за вятърни турбини и нашата уникална гаранционна програма „Longlife Plus!“

WindEnergy Хамбург е място за срещи номер едно за вятърната енергия! Повече от 1000 изложители от над 30 страни представят своите продукти и услуги на площ от 65 000 m².Очакват се над 40 000 посетители от всички краища на света. На нашия щанд представяме нашите мощни смазочни материали с висока производителност и нашето изключително обслужване!

ADDINOL на фокус на WindEnergy!
– ADDINOL предлага оптималните продукти за всеки вид съоръжение и всяка точка на смазване. И най-вече изпитаните високо-производителни трансмисионни масла от серията ADDINOL Eco Gear за максимална енергия и против износване.

Специален акцент е поставен на нашата гаранционна програма Longlife Plus!. С тази програма ние гарантираме експлоатационен живот от четири години за базираното на минерално масло ADDINOL Eco Gear M при нормални условия на експлоатация и от пет години дори за синтетичните масла ADDINOL Eco Gear S и W, без да е необходима смяна на маслото.

Тази услуга се предлага само от ADDINOL.

Ще се радваме да Ви посрещнем на WindEnergy в Хамбург – Зала B7, Щанд 505!