5000 международни изложители, около 200 000 посетители от цял свят, 2500 международни журналисти и 5,6 милиона бизнес контакти за пет дни – и тази година в Хановер, отново ще се проведе най-значимото промишлено изложение в света, отваряйки прозорец към технологиите на бъдещето.В периода 23-27 април 2018, под един покрив ще бъдат представени всички ключови технологии и индустриални мегатрендове: изследователи, разработчици и доставчици на промишлени технологии, инженери в областта на автоматизацията и дигитализацията, енергия и много други. Официална страна-партньор на изложението тази година ще бъде Мексико.

Както и в предишни години, компанията ADDINOL ще бъде представена по време на изложението в рамките на съвместен щанд „Децентрализирано енергоснабдяване» (Dezentrale Energieversorgung), където посетителите ще могат да се запознаят с пълната гама от високоефективни смазочни материали ADDINOL. Фокус на внимание ще са нашите масла, от последна генерация, за двигатели работещи на природен газ и специални газове. На първо място това е перспективното смазочно масло ADDINOL Eco Gas 4000 XD. Подобаващо ще бъдат представени иновативните редукторни масла от линията Eco Gear и нашите турбинни масла. Смазочните продукти от най-ново поколение, съчетани с високото качество на съпътстващите услуги и богатия опит, ще дадат безспорни предимства на собствениците и операторите на промишлени инсталации, както и на компаниите, които ги обслужват.

Високоефективните смазочни материали ADDINOL, допринасят за икономията на ресурси и намаляване на оперативните разходи, като същевременно осигуряват максимална сигурност при работа.

Посетете щанда ADDINOL на изложението в Хановер от 23 до 27 април 2018 г.!