Под мотото „Биогаз – децентрализация, ефективност, устойчивост“, от 10 до 12 януари 2012г., ще се проведе 21-та конференция и изложение на немската Биогазова Асоциация (Fachverband Biogas e.V.). Този път за домакин на най-големия Европейски форум по въпросите на биогаза е избран гр. Бремен. По традиция ADDINOL ще се представи като изложител.

Централна тема на конференцията се очаква да са промените в немския Закон за възобновяемите енергийни източници (EEG), които влизат в сила от следващата година. Поредица от семинари и лекции ще дискутират ролята на биогаза в прехода към алтернативни енергийни източници, инфраструктурата и отглеждането на култури подходящи за производство на биогаз. Ще бъдат засегнати и въпросите за директните продажби на биогаз, възможностите за повишаване на ефективността и реконструкцията на инсталациите.

По този начин конференцията и изложението дават чудесна възможност за обмен на информация, срещи с експерти и създаване на нови контакти в областта на биогаза.

Регистрирани са над 400 изложители (специалисти по обслужването, производители, доставчици на оборудване и представители на научно-изследователски организации). Очаква се и съществено увеличение в броя на посетителите спрямо 2011 (6 900 посетители). Биогазовата Асоциация вижда огромен потенциал в развитието на сектора, тъй като възможностите са все още твърде далеч от изчерпване.

Бъдете част от събитието и ни посетете от 10 до 12 януари 2012 на Biogas, в палата 5, щанд 611. ADDINOL ще представи гамата си от масла предназначени за работа в двигатели функциониращи с биогаз и други специфични газове, както и природен газ: MG 40-Extra Plus, MG 40-Extra LA и MG 40-Extra Synth, имащи одобрения от водещи производители като GE Jenbacher, MWM, MTU Onsite Energy и MAN.

ADDINOL на изложението BIOGAS
10 до 12 януари 2012, Бремен, Германия
Палата 5, щанд 611